Top Work – Novi Sad

Vaš posao je naša briga!

Omladinska zadruga Top Work se bavi posredovanjem u zapošljavanju ljudi na privremenim i povremenim poslovima. Akcenat je na zapošljavanju mladih od 18 do 26 godina starosti, kako bi im omogućili da odmah posle završene škole daju svoj doprinos poslodavcu u pružanju stručnih znanja i veština. Svojim klijentima nudimo regrutovanje kadrova i širok spektar dodatnih usluga u domenu ljudskih resursa, a svojim članovima mnoštvo pogodnosti i prilika za sticanje novih radnih iskustva.

 

Top Work teži da sa klijentima ostvari dugoročni partnerski odnos. Na obostrano zadovoljstvo i udruženim snagama, a po principu želja i potreba poslodavaca u sto kraćem roku dolazimo do rešenja i pronalaska radnika na teritoriji cele Srbije. Naša zadruga je otvorena za sve vidove saradnje i uvek smo spremni za nove izazove i zajedničke projekte.

 

Imajući u vidu potrebe tržišta, obezbeđujemo jeftin, moderan i fleksibilan model u zapošljavanju mladih na privremenim i povremenim poslovima sa sledećim prednostima za naše klijente:

 

  • Znatno smanjenje troškova rada
  • Program “sms-zona” za masovno obaveštavanje
  • Velika baza kvalitetnih radnika
  • Profesionalni pristup, kvalitetna i brza usluga
  • Zajednički projekti
  • Ekspeditivan pronalazak određenih profila radnika
  • Regionalnu pokrivenost radnicima svih profila

 

Top Work na jedan inovativan način pristupa regrutovanju radne snage. Pored postojećih članova Top work je otvoren i za nove članove 365 dana u godini.

 

Zapošljavanje mladih do 26 godina starosti ovakviv vidom zapošljavanja je garantovano najjeftiniji legalan način zapošljavanja na našem tržištu.

 

Pozitivna zakonska regulativa iz oblasti privremenog i povremenog zapošljavanja u Republici Srbiji omogućava omladinskim zadrugama da studenti i učenici mogu da rade po znatno nižim stopama doprinosa što sa jedne strane poslodavcu obezbeđuje znatne uštede, a sa druge daje mogućnost da radnika angažuje samo u onoj meri neophodnoj da izvrši radni zadatak.